Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

 

 

 

Napelemes rendszer árak, akció kisvállalkozók részére

Ma vállalkozók számára akár 60% támogatásra is lehet pályázni, közintézmények, közfeladatot ellátó nonprofit szervezetek és költségvetési szervek pedig ingyen napelemhez is juthatnak 100% támogatással és szállítói finanszírozással. Az ehhez kapcsolódó KEOP pályázatokról az Aktuális pályázatok menüpontban olvashat.
 
Cégünk komplexen vállalja az ügyintézést a felméréstől a pályázatíráson keresztül a kivitelezésen át a hálózati csatlakozásig.
 
Mostani akciónkban magas minőségű európai alapanyagokból összeszerelt, Ausztriában gyártott KiotoSolar paneleket ajánlunk Önnek. A prémium kategóriájú panelt a következő tulajdonságai emelik ki a piacon megszokott ajánlatok közül:
  • kiváló hatásfok,
  • 270 Wp névleges teljesítmény;
  • fagymentes vízelvezető keret és sarok kialakítás, megerősített él-védelemmel, magasabb terhelhetőséggel;
  • az Ausztriában - így itthon is - gyakori szűrt fényt jobban hasznosítja;
  • kiemelt, 55 mm-es jégteszt;
Nézzünk egy példát egy általunk forgalmazott rendszerre (közületi normál A1 áramár tarifával):
 
Tegyük fel, hogy az Ön ÁFA visszaigénylő vállalkozásának havi átlagos villanyszámlája 60.000,- Ft. Az ÁFA tartalom visszaigénylésével ez havi 49.600,- Ft, azaz évi nettó 600.000,- Ft rezsiköltség.
 
Az ehhez tartozó éves energiamennyiség megtermeléséhez az akció keretében nettó 3.985.000,- Ft + ÁFA összegért biztosítunk csúcsminőségű osztrák KiotoSolar 270 W-os napelemekkel és szintén osztrák Fronius inverterrel szerelt, 12 kWp (44 panel x 270 Wp) névleges teljesítményű napelemes rendszert. Ez az ár kompletten, kulcsrakész rendszerre vonatkozik és tartalmazza a szerelvények, a túlfeszültség védelem, a tervezés, a szállítás, a felszerelés és a hálózati csatlakozási ügyintézés díját is. (Természetesen a környezetvédelmi termékdíj is benne van az árban.)
 
 
Ez a rendszere éves szinten a teljes energiaigényét megtermeli majd, azaz innentől ezért az energiamennyiségért már nem kell villanyszámlát fizetnie! Ezzel a befektetés évente 14,3%-os hozamot eredményez!
 
A beruházás tehát a 7. év után megtérül, onnantól legalább 25 évig ingyen termeli meg magának ezt az áramot a vállalkozás! (Részletek a megtérülési kalkulátorunk oldalán!)
 
 
 
 
 
A rendszerről bővebben a Panelek, inverterek menüpontban olvashat. 
 
Nem kell mást tennie, csak kitölteni a kérdőívet a Kapcsolat menüpontban. Ha kérdése maradt, kérjük olvassa el a további oldalakat, vagy egyszerűen hívjon fel bennünket a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken!
 
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.