Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

 

 

Napelemes gépkocsibeálló - Praktikus, helytakarékos, gazdaságos megoldás parkolókba

Az általunk ajánlott megoldás praktikus és gazdaságos, mivel egyszerre két fontos problémát is megold: a napelemek egyben a védelmet is jelentik a parkoló autóknak. Helytakarékos, mivel a napelemeknek nem kell elférnie a tetőn. Készülhet fából (gerendákból), vasból vagy acélból is. 12 paneltől (1 autónak) több száz panelig bármekkora méretben megoldható.
 
napelemes parkoló
 
A képen látható parkolót például Majosházán építettük 204 db HanwhaSolar HSL60 245Wp napelem panelből, összesen 50kW névleges teljesítménnyel. Évente 60.000 kWh áramot megtermel, miközben 26 db gépkocsinak biztosít fedelet.
 
napelemes kocsibeálló
 
A teljes beruházás 7 év alatt megtérül és utána évtizedekig ingyen termeli az áramot! Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.
 
Napelemes parkoló egyébként lakossági rendszerhez is építhető, általában fából. 
 
 
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.