Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

 

 

Napelemes gépkocsibeálló - Praktikus, helytakarékos, gazdaságos megoldás vállalati parkolókba

A vállalati parkolók napelemes tetőrendszere praktikus és gazdaságos, mivel az áramtermelés mellé egyszerre két fontos problémát is megold. A termelő napelemek egyben a védelmet is jelentik a parkoló autóknak. Helytakarékos, mivel a napelemeknek nem kell elférnie a tetőn. Az utóbbi 10 évben épült üzemcsarnokok esetében az is probléma lehet, hogy statikai szempontból nem telepíthetőek rá napelem rendszerek. Ebben az esetben is jó megoldás a napelemes parkoló.
 
napelemes parkoló
 
Fotók: Nap Labor Kft. Helyszín: Majosháza, Chevrolet Molnár
 
napelemes kocsibeálló
 
50 kW-nál nagyobb, vállalati rendszerek esetében cégünk komplexen vállalja az ügyintézést a felméréstől a tervezésen, szakhatósági egyeztetésen át a hálózati csatlakozásig. Természetesen tudunk kivitelezőt ajánlani, de itt is meggyőződésünk, hogy okosabb, ha a tervező és a kivitelező nem azonos. A tervező ne azért válasszon egy műszaki megoldást, mert azt olcsóbban tudja kivitelezni, hanem a beruházó számára legjobb és legbiztonságosabb megoldás legyen betervezve.
 
A vállalati rendszerekről további információt a VÁLLALATI MEGOLDÁSOK menüpontban olvashat.
 
(Cégünk 2020 január 1-től kizárólag tervezéssel, tanácsadással és szakértéssel foglalkozik. Háztartási méretű (HMKE) napelemes rendszerekkel kapcsolatos feladatokat - kapacitás hiányában - jelenleg nem tudunk vállalni.)
 
Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.
 
Tipp: napelemes parkoló egyébként lakossági rendszerhez is építhető, általában fából. 
 
 
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.