Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

 

 

Hálózati inverterek

A Nap Labor Kft. 50 kW névleges teljesítményig hálózatra visszatápláló napelemes kiserőművet telepit. Ez azt jelenti, hogy amit napos időben túltermel a rendszer, azt betáplálhatjuk a közhálózatba és a sötét vagy borús órákban szabadon visszavehetjük onnan. Ezzel a szaldó elszámolással tehát az éves megtermelt energia teljes egészében rezsi megtakarításra fordítható.
 
 
Rendszereinket kizárólag magas minőségű panelekkel és inverterekkel, kompletten, kulcsrakészen kivitelezve szállítjuk. Paneleket, invertert önmagában nem árusítunk. Áraink azért nagyon kedvezőek, mert nagy mennyiségben, közvetlenül a gyártóktól vásárolunk és nem nagykereskedőktől. 
 
 
A Nap Labor Kft. osztrák Fronius vagy kínai Growatt inverterrel szereli a rendszereit.
 
 
      
 
A Fronius családi vállalkozásként, 1945-ben kezdett akkumulátor töltőket és transzformátorokat gyártani. Invertereket is több, mint 60 éve gyártanak már. Bár mára 3200 dolgozóval a világ egyik legnagyobb napelemes invertergyártója lett, a (2013-ban) már 106 éves alapító, Günter Fronius még hetente bejárt a gyárba! Legtöbbször a menzán ebédelt, munkásai körében. Fronius bácsi 1907. novemberében született Nagyszebenben és 107 éves korában, 2015. júliusában hunyt el. (Fotó jobbra: Volker Weihbold, nachrichten.at) A céget már a 80-as évek óta két fia vezeti. A Fronius inverterek legnagyobb erőssége, hogy az utolsó diódáig minden alkatrésze, háza, részegysége az ausztriai gyárban készül. Ennek köszönhető magas minőségük, megbízható, jó hatásfokú működésük. 
 
Hazánkban a Fronius inverterek egyik legnagyobb előnye az is, hogy kiterjedt és felkészült magyarországi szervíz partner hálózattal rendelkeznek. Ez a mai napig egyedülálló a hazai solar inverter piacon. Így egy esetleges meghibásodás miatt nem kell az importőrhöz, telepítőhöz vagy gyártóhoz telefonálgatni, elegendő a legközelebbi Fronius Szervív Partnert megkeresni. A szervízek az alábbi térképes keresőn keresztül érhetők el (a térképbe belenagyítva):
Nap Labor Kft. a Fronius magyarországi szerviz partnere.
 
A Growatt bár fiatal inverter gyártó, készülékei mégis már a nemzetközi tesztek legjobb termelési eredményeivel büszkélkedhetnek. Kína legnagyobb inverter exportőreként 2014-re elérték az összesen 1,5 GW beépített teljesítményt! A Growatt gyár a nemzetközi hírű Sequoia Capital csoport résztulajdonában van – a figyelemre méltó portfolió tagja a Google, a Yahoo és a Hotmail is.
.
 
Az inverterek adatlapját megtalálja a letöltések menüpontban.
 
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.