Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

 

 

Napelem panelek

 
Tervezési munkáink során természetesen a megrendelő igényeit vesszük maradéktalanul figyelembe. Amennyiben a megrendelő nem ragaszkodik egyetlen panel vagy inverter gyártóhoz sem, akkor általában az alábbi gyártók termékeivel tervezünk.
Paneleket, invertert önmagában nem árusítunk. 
 
 
Napelem panelek
 
 
A 2001-ben Kanadában alapított napelem gyártó mára a világ egyik legnagyobb márkaneve lett a piacon. Több mint 20 GW-os, elképesztő gyártói kapacitása legnagyobb részben Kínában található, de gyártanak paneleket Kanadában és Vietnámban is. Európába ez utóbbi gyár termékei kerülnek. A Canadian Solar napelemek közismerten magas minőségű, megbízható termékek. A Canadian erőművi méretekben is igen népszerű, mivel a piac egyik legerősebb nemzetközi háttérbiztosításával rendelkezik. 
 
Csúcsminőségű napelem Ausztriából!  
 
Az osztrák napelem gyártó több, mint 20 éves történelme során mára Ausztria legnagyobb napelem gyárává fejlődött. Büszkén hirdetik, hogy napelemeikhez csúcsminőségű európai alkatrészeket használnak. Ezek a panelek kifejezetten az európai időjárási igénybevétel figyelembe vételével lettek kifejlesztve! A panelek fontos tulajdonsága a kiemelkedő terhelhetőség (5400Pa), amely a kiterjesztett 55 mm-es (!) jéggolyó tesztnek is ellenáll! Mindehhez speciális, vízelvezetős keretrendszert alkalmaznak, ami garantáltan nem fagy el, nem deformálódik. 
 
 
Hazai vonatkozású érdekesség, hogy Magyarország legnagyobb naperőműve, a német IBC Solar tapasztalatával épült 15 MW-os Mátrai Erőmű közel 73000 db paneljének szállítására is a KiotoSolar-t választották ki.  
 
A magyar Korax panelek rendkívül alapos, 4 lépcsős minőségellenőrzésüknek köszönhetően hosszú élettartamú, megbízhatóan termelő termékek. A Korax Gépgyár Kft. 1986-os alapítása óta jelentős hírnévre tett szert a gépgyártás területén. Napelemeket 2006 óta gyártanak, egyre nagyobb sikerrel. A szakirodalom ma egyetért abban, hogy azok a panelek, amelyeket részben manufakturális módszerekkel, viszonylag kis mennyiségben gyártanak, sokkal kevésbé veszítenek a teljesítményükből az évtizedek alatt, mint a sorozatgyártásban készülő, dömping termékek. A Korax paneleknek ez az egyik legnagyobb erőssége. A másik, hogy a Korax panel magyar termék.
 
 
A napelem panelek adatlapját megtalálja a letöltések menüpontban.
 
 
 
 
 
 
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.