Napelem árajánlat készítése magánszemélyeknek


Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül!

Szükséges napelemes rendszer kulcsrakész ára, kompletten:

Nettó:

ÁFA:

Bruttó:

A rendszer az alábbiakat tartalmazza:

 • - , teljesítményű rendszer
 • 1 db -
 • 1 szett - Tartószerkezet ferde cseréptetőre, álló panelek egymás mellett
 • 1 szett - HENSEL EnySun AC védelem előírás szerint
 • 1 szett - Villamos segédanyagok
 • 1 szett - Tervezés, engedélyezési dokumentáció
 • 1 nap - Szállítás, szerelés, beüzemelés

Várható termelés:

kWh/év

Várható megtakarítás:

/év villanyszámla megtakarítás


A napelemek teljesítményére legalább 10 évig 90%-os, legalább 25 évig 80%-os gyártói teljesitménygaranciát, az inverterre 5 év, az egyéb szerelvényekre, munkára 10 év garanciát biztositunk a szállitási szerződésben megadott részletek szerint.

Feltételeztük, hogy az inverterek elhelyezhetők tűzeseti távkapcsoló nélkül, az OTSz vonatkozó előírásának megfelelően (pl. kültéren). Ha a távlekapcsoló kiépítése elkerülhetetlen, akkor annak várható nettó extra költsége 64.000 Ft.

Pest megyén kívül további szállítási költség is felmerülhet! Az itt közölt árak a tájékoztatást szolgálják, a rendszer árát a helyszín ismeretében pontosítani kell! Amennyiben kéri az ajánlat pontosítását, úgy kérjük küldje el nekünk e-mailben, vagy töltse fel az alábbiakban a következőket:

 • Pontos címmegjelölés. Nagy segítség a Google Térkép alkalmazás segítségével megadni a pontos koordinátákat, amit a térképet felnagyítva pontosan a házára kattintva a bal felső sarokban az alkalmazás kiír.
 • Minél több fotó az épület rendelkezésre álló tetőfelületeiről, belátható távolságból.
 • Ha létezik: tervrajzok, tetőrajzok, kiviteli tervek az adott épületről.
 • Éves elszámoló villanyszámla minden oldala beszkennelve, vagy fotózva.

Az inverter és a panelek adatlapja letölthető, további információk ITT

Árnyékos tetőfelületek esetén lehetőség van ugyanezen az áron MAXIM cellaoptimalizálóval szerelt SunTech vagy hasonló minőségű panellel kérni a rendszert. A felmérést és az ehhez kapcsolódó átfogó energetikai tanácsadást energetikai tanácsadó partnerünk, a Mandarin Consulting végzi, akik igény esetén teljes körű hitel ügyintézést is vállalnak. Amennyiben az ajánlat pontosítását kéri, úgy azzal hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait továbbítjuk a Mandarin Consulting számára is, aki felveszik Önnel a kapcsolatot a felmérés egyeztetése érdekében.


Még gondolkozom, de kérem az ajánlatot e-mailben!

Érdekel az ajánlatuk, pontosítsuk! (Nem minősül az ajánlat elfogadásának)

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.