Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

 

 

Lakossági napelem rendszerek, napelem ár

Mára a napelemek ára annyira lecsökkent, hogy egy napelemes rendszer megvásárlása az egyik legjobb befektetés lett! 10-15% éves hozam (kamat) ma meglehetősen ritka garantált befektetési lehetőség.
 
Lakossági rendszereink árát a megtudhatja két egyszerű adat megadása után az automata árkalkulátorunk segítségével. Az ajánlatot elküldetheti magának e-mailben vagy kérheti az ajánlat pontosítását.
 
 
Lakossági rendszereink ára és műszaki tartalma 2018. február 1-től teljesen megújult, a hagyományosan magas minőségű osztrák Fronius inverterek mellé a prémim ninőségű osztrák panelek helyett - igény szerint - akár cellaoptimalizáló IC-vel szerelt, SunTech smart napelem paneleket ajánlunk igen kedvező áron.
 
A SunTech a világ egyik legnagyobb napelem gyártója, közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Több mint 80 országban vannak jelen magas színvonalú napelemeikkel. A Maxim cellaoptimalizált smart paneljeik a legmodernebb technológiát képviselik. 
 
De mit is tud pontosan a cellaoptimalizáló?
 
A napelemekbe beépített Maxim optimalizáló IC-kel az eddigi bypass diódás megoldásokat felváltó, forradalmian új megoldás született a napelemes rendszerek területén. Ez az úgynevezett magasan integrált teljesítmény szabályzás, ami egyenként optimalizálja a napelemen belüli cellasorokat.

A Maxim technológia az eddigi modul-optimalizálókhoz képest még magasabb energiahozamot képes biztosítani, emellett még további előnyöket is nyújt az első generációs, például a SolarEdge és Tigo féle optimalizálókhoz képest.

A teljesítményoptimalizálás soha nem a napelem teljesítményét növeli, hanem a veszteségek kiküszöbölésével akadályozza meg a teljesítményük csökkenését.

A szennyeződésekkel, árnyékok általi hozamveszteségekkel mindig kalkulálnak a modellezésekben, mivel ezek előfordulása sokszor kikerülhetetlen a való életben. A napelem felületén egyenetlenül eloszló szennyeződés, vagy részleges árnyék befolyásolja a napelemek működését. A hagyományos bypass diódás, panelszintű optimalizálók nem tudnak semmit kezdeni ezekkel a napelem csak egy részére eső hátrányos hatásokkal, mivel egyben kezelik általában a panel harmadát jelentő sorokat. Arra képesek, hogy a gyengébben működő napelem ne befolyásolja a többi, problémamentes napelem működését, de az érintett napelemen nem tudnak sokat segíteni.

Egy cellasor optimalizálóval felszerelt napelem viszont képes kezelni a nem teljes napelemet érintő káros hatásokat is, mivel a napelemet három teljesen különálló részként kezeli, így ezt a fajta káros hatást is csökkenteni tudja.

Egy tetőn, valós körülmények között elvégzett teszten a cellasor-optimalizálóval ellátott napelemek mindössze 2,4% teljesítményt vesztettek a tisztán tartott referenciapanelekhez képest, míg a hagyományos bypass diódákkal ellátott rendszer 16,4%-ot veszített a teljesítményéből!

Családi házak tetejére ezért most ezeket a modern, cellaoptimalizálóval szerelt napelemeket kínáljuk!

A rendszer UGYENZEN AZ ÁRON kérhető prémium minőségű, osztrák gyártású KiotoSolar napelem panelekkel is! Ezek nem cellaoptimalizált panelek, de árnyékmentes tetőfelületen NINCS jelentősége. A KiotoSolar panelek leírása, adatlapja a Panelek menüpontban található.
 
Mekkora napelemes rendszer kell egy családi házra? Olvassa el az erről szóló blogunkat! Bővebben…
 
Szinte naponta elhangzik a téves kérdés ügyfeleinktől: „Igaz-e, hogy a háztartási méretű kiserőművek által termelt áramot az áramszolgáltatók nem, vagy csak nagyon olcsón veszik vissza?”. Vagy éppen a következő tévhit: „Önök szerint nem lenne érdemesebb még pár évet várni, amíg fejlődik a technológia?”.
Ezek súlyos tévedések. A hálózati csatlakozás a legtöbb esetben egyszerűen, gyorsan lebonyolítható. Amit a rendszere ezután betáplál a hálózatba, azt egy éven belül szabadon, teljes egészében visszaveheti a hálózatból. Ez ma Európában a legjobb megtérülést biztosítja a napelemeknek! Bővebben…
 
Sokszor felmerül az a kérdés is, hogy lehet-e gazdaságosan fűteni elektromos árammal és napelemekkel. Önmagában a villamos fűtés a vezetékes földgázhoz képest nem lehet gazdaságos. Léteznek azonban olyan hibrid technológiák, amivel igenis van gazdaságos megoldás a gázfűtés helyett. Bővebben…
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!