Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

Lakossági napelem rendszerek

Cégünk 2018 óta kizárólag tervezéssel, tanácsadással és szakértéssel foglalkozik. HMKE napelemes rendszerekkel kapcsolatos feladatokat - kapacitás hiányában - jelenleg nem tudunk vállalni. 

 
Mekkora napelemes rendszer kell egy családi házra? Olvassa el az erről szóló blogunkat! Bővebben…
 
 
Szinte naponta elhangzik a téves kérdés ügyfeleinktől: „Igaz-e, hogy a háztartási méretű kiserőművek által termelt áramot az áramszolgáltatók nem, vagy csak nagyon olcsón veszik vissza?”. Vagy éppen a következő tévhit: „Önök szerint nem lenne érdemesebb még pár évet várni, amíg fejlődik a technológia?”.
Ezek súlyos tévedések. A hálózati csatlakozás a legtöbb esetben egyszerűen, gyorsan lebonyolítható. Amit a rendszere ezután betáplál a hálózatba, azt egy éven belül szabadon, teljes egészében visszaveheti a hálózatból. Ez ma Európában a legjobb megtérülést biztosítja a napelemeknek! Bővebben…
 
 
Sokszor felmerül az a kérdés is, hogy lehet-e gazdaságosan fűteni elektromos árammal és napelemekkel. Önmagában a villamos fűtés a vezetékes földgázhoz képest nem lehet gazdaságos. Bővebben…
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.