Nap Labor Kft. - ingyennapelem.hu logo


A tudomány mai állása szerint a Nap az elmúlt 4,5 milliárd évben nem emelte az energia árát.

 
 

Kamatmentes részletek 4 évig

Tegyük fel, hogy az Ön háztartásának havi átlagos villanyszámlája 10.000,- Ft, azaz évente 3000 kWh fogyasztása van. Ezt az energia igényt egy 2,5 kW-os névleges teljesítményű napelemes rendszerrel szinte teljesen meg tudjuk termelni, amihez kb. 20 m2 déli, árnyékmentes, ferde tetőfelület szükséges.
Tegyük fel, hogy egy ekkora rendszer kulcsrakészen, prémium kategóriás napelem panellel bruttó 1,2 mFt.  
Ez egy állami támogatott, lakáscélú hitelforma, amihez nem szükséges önerő. A felveendő hitel önerő nélkül tehát 1,2 mFt, aminek 4 évre a havi törlesztő részlete 25 eFt.* Az áramszolgáltatónak viszont ezért az energiáért már többet nem kell fizetnie, azaz a villanyszámla összegét megspórolja. A tényleges kiadás növekedése 4 évig tehát csak havi 15 eFt lesz. A hitelintézet részletes feltételeinek megismerése érdekében keressen minket a Kapcsolat menüpont szerint! Akciós árainkról a Lakossági AKCIÓ menüpontban talál pontos példákat!
 
4 év után pedig már ingyen termeli önmagának az áramot legalább 25 évig! Az akcióban szereplő panelek teljesitményérere 25-30 év garancia van!
 
A konstrukció akár kétszer vagy háromszor ekkora rendszerre is igénybe vehető!
 
(Közép Magyarországon kívül 2017 elejétől igényelhető 4 évnél hosszabb futamidejű kamatmentes hitel napelemes rendszerekre az MFB-től is! Az MFB támogatott hitelről részletek a Pályázatok menüpontban, a magánszemélyeknek szóló részben!)
 
*A tájékoztatás nem teljeskörű. A Nap Labor Kft. nem nyújt hitelt vagy részletfizetési lehetőséget - a leirt hitelt a Fundamenta Lakáskassza Zrt. nyújtja egy speciális kiegészitő konstrukcióval. A példában szereplő hitel esetén a kamatokat pont fedezi a kapható állami támogatás - ezért jön ki a havi részlet kamatmentesen. Önerő nem szükséges..A hitel odaitélése, a pontos feltételek meghatározása a Fundamenta hatásköre. Részletes tájékoztatásért keresse kollegáinkat!  
 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

Napelem megtérülés kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyi költséget takaríthat meg napelemes rendszerével?
Kalkulátorunk segítségével, néhány adat megadásával megtudhatja mennyi pénzt takarítanak meg Önnek napelemes rendszereink!

Igen, kiváncsi vagyok!