Nap Labor Blog

Hírek napenergia hasznosítással kapcsolatban

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.

METÁR pályázat eredményei

 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • Nyomtatás
Közzétette a MEKH a tavaly decemberi METÁR pályázat eredményeit. 168 pályázatból 72 nyertes lett. A nyertesek igen alacsony ajánlati árakat adtak meg, volt aki 20,2 Ft/kWh ajánlati árral nyert. Az eredményeket beírtam a pályázati rendszerről, naperőművek mostani lehetőségeiről szóló korábbi blogomba, ami itt olvasható:
http://www.ingyennapelem.hu/blogok/kat-metar-premium-blog

A nyerteseknek 30 napjuk lesz a biztosíték befizetésére, ami megmutatja majd, hogy hány pályázó gondolta át komolyan a 20-21 Ft-os árat.
- naperőmű 976 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
0

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a

Kapcsolat

menüponton keresztül!

A Nap Labor Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezéseivel összhangban kezeli az adatokat. A honlapunkon az oldal használatához elengedhetetlen és a felhasználást megkönnyítő, továbbá látogatottság analitikai célú cookie-kat (sütiket) használunk. Kérjük olvassa el adatkezelési szabályzatunkat az alábbi kapcsolóra kattintva. Amennyiben az „Elfogadom” kapcsolót választja, illetve a honlapunkat tovább használja, azzal elfogadja az itt leírtakat.